Els usuaris lamenten la caiguda del Senyoret en les xarxes socials

La Confraria del Remei agraeix el suport de tots els ciutadans i associacions de Llíria i la comarca per la caiguda de El Senyoret

El Senyoret i la resta de Gegants del RemeiLa caiguda de El Senyoret – un dels Gegants del Remei – va ser una de les imatges que més s’han difós del Trasllat del Remei del passat diumenge. La impactant imatge i la tristor viscuda per tots els remeians i remeianeses i de la resta de veïns i veïnes de Llíria s’ha reflectit a les xarxes socials.

Els usuaris han publicat comentaris com «l’arreglarem prompte, no passa res«, «Una llàstima, però l’important és que no hi ha que lamentar danys personals«, «Que pena«, «Ostras pobre!» o «No hay daños personales. Una anècdota para las fiestas«. Uns comentaris que remarquen la tristesa per la caiguda de El Senyoret.

Inclús els Gegants del Remei han rebut el suport dels gegants de l’Eliana, amb una fotografia que s’ha publicat a les xarxes socials amb el missatge: «El gegant i la geganta de l’Eliana, solidaris amb els Gegants del Remei de Llíria. Molts ànims!!!«.

Davant totes estes reaccions, que s’han produït de manera espontània i natural, la Confraria del Remei ha volgut escriure una carta d’agraïment perquè compartim amb tots els lectors de La Veu de Llíria:

«Moltes gràcies pels ànims! Una vegada acabada la setmana de festes, mirem enrere i ens omplim de felicitat. Felicitat perquè tot ha ixit bé, pel treball ben fet, per haver sabut resoldre exitosament els inevitables problemes que van sorgint al llarg d’aquests dies, per tot el patrimoni, tant material com humà, del que disposem i per haver vist els carrers de Llíria plens del sentiment remedià.

No obstant això, no podem evitar recordar un fet que ens entristeix a tots: l’accident d’un dels nostres gegants, el volgut Senyoret. No negarem que la més fosca tristor ens va envair els cors en els primers moments en què tot va ocórrer. Des del mateix instant, en quan el geganter va tornar a alçar al senyoret i tota la gent el va animar amb un fort aplaudiment, no hem deixat de rebre tot tipus de missatges d’ànim i força.

Missatges com el del poble de l’Eliana i els seus gegants, El Marqués de Cáceres i La Marqueseta de Casa Ramos, a qui volem agrair especialment el seu suport per entendre i valorar el nostre patrimoni.

Per això volem aprofitar l’oportunitat que se’ns brinda des d’aquest mitjà per donar les gràcies.

Gràcies a totes i tots els que formem la família remeiana, a les llirianes i llirians i a totes les persones que ens estimen i ens ajuden cada dia. I gràcies a La Veu de Llíria per la sensibilitat amb el tractament de la notícia.

Per suposat, destacar i agrair el treball i l’esforç dels nostres vuit geganters José Antonio, Xavi, Carlos, Sergio, Manolo, Remus, Benjamin, Voro i el seu degà Rafa. Una forta abraçada i molts ànims per a ells!

Per últim, manifestar que ens prenem aquest incident com una oportunitat per a mirar a la Mare de Déu del Remei als ulls, saber que està amb nosaltres, tornar a alçar-nos com va fer el gegant el dia del trasllat i de nou demostrar que som una confraria unida, alegre, valenta i treballadora. De nou moltes gràcies a tots i una forta abraçada«.

La Junta Directiva de la Confraria de la Mare de Déu del Remei i Santíssima Trinitat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here