Manolo Civera assisteix a la recepció oficial front al rei Felip VI amb l’agrupació Junts pels Boscos

Les activitats mediambientals i forestals de Llíria acompanyen a Junts pels Boscos, liderant el projecte SimBioTIC

Encontre de l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el monarca Felip VI. Ha sigut en una recepció reial, en què s’ha presentat davant el rei el projecte SimBioTIC; un projecte del sector forestal, presentat pel col·lectiu Junts pels Boscos. Manolo Civera forma part d’este grup, de què formen part 30 entitats del sector forestal de tota Espanya, com a representant de l’Associació de Municipis Forestals AMUFOR i EsMontañas.

Durant esta recepció oficial, Junts pels Boscos ha volgut posar l’accent en la necessitat de fer visible el treball del sector forestal espanyol. Un col·lectiu que pretén optimitzar la seua labor, gràcies al desplegament i execució de models de gestió forestal basats en el coneixement científic, la sostenibilitat i les tecnologies de la informació i la comunicació.

Este és el motiu de la posada en marxa del projecte SimBioTIC, que s’està implantant a Llíria, ciutat pionera d’esta iniciativa. El sector forestal edetà fomenta l’ús d’energies renovables i les extenses possibilitats de les tecnologies de la informació per a assegurar el manteniment del nostre medi natural, així com fomentar l’estalvi energètic.

Manolo Civera, com a representant de Llíria i Junts pels Boscos, va voler fer-li saber a Felip VI la necessitat que la monarquia incentive els consensos polítics urgents que asseguren el manteniment dels espais forestals davant de les amenaces i reptes actuals i del futur, com ara el canvi climàtic, la despoblació en el món rural o la transició cap a combustibles nets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here