Faubel: “Tiraré de menys els excompanys encara que tenim molt bon equip”

Vicent Faubel ha renovat un any més i als seus 34 anys, iniciarà la seua quinzena temporada al Club Basquet Llíria. Parlem amb el capità per saber com es presenta esta temporada amb les baixes de jugadors fonamentals, i com està ell després d’un estiu molt especial.

-Has renovat amb el teu club de sempre. Com encares esta temporada?

La veritat que l’encare igual que totes les anteriors, amb moltíssima il·lusió i també molta responsabilitat de pertànyer a un club amb tanta història com és el Club Bàsquet Llíria.

-Després l’eixida del Club de Victor Pérez, Migue Taroncher, Jorge Marin i Javi Martinez serà estrany per tu jugar amb persones diferents. Com veus l’equip que s’ha format?

S’ha format molt bon equip, està molt equilibrat. Les baixes són molt importants perquè sempre havíem jugat junts. Però pense que s’ha fet un equip nou amb bons jugadors i sobretot equilibrat.

-Quin és l’objectiu d’esta temporada? Anar per la fase d’ascens?

Primer jugar bé, que el grup amb totes les noves incorporacions se junte. Engranar totes les peces perquè l’equip funcione el millor possible. Anar partit a partit, amb els peus a terra i la il·lusió a tope, perquè com a mínim siga com l’any passat. En principi encara no hi ha res marcat, més que pelear per estar en el més alt, com sempre.

-Fa 15 temporades que jugues al Llíria? Personalment com estàs?

Uf, 15 temporades ja, és tota una vida. Fas la vista enrere i pense en tots els companys que han passat, totes les experiències vivides –diu mentre s’emociona. Tot i això, continue en la mateixa il·lusió que la primera temporada que vaig jugar al primer equip.

-Que et pareix que Víctor se’n vaja a França?

Fenomenal. És un jugador que esportivament té molt de nivell, ja tots coneguem el talent i motivació que té a la pista. Crec que serà una experiència molt bona per ell a nivel personal. Encara que jo, i crec que tots els aficionats, el tirarem molt de menys. Jo almenys no només com a jugador que fa tant de temps que juguem junts i estem tan compenetrats sinó com amic. Per a mi és més que un amic, és com un germà, però crec que és una bona oportunitat per ell i li desitge molta sort.

-Tu en l’àmbit personal este estiu també t’ha canviat la vida?

Sí, -somriu. Després de molt de temps amb Mónica Castellano, ens hem casat. Ara duguem un mes de casats, ha estat un estiu molt bonic per a mi a nivell personal i crec que serà un any molt especial.

-Quin dia comença a entrenar l’equip?

El pròxim dia 21 d’agost comencem la part física. Estem molt il·lusionats.


Vicent Faubel, el capità groc-i-negre serà encara més imprescindible la temporada que ve i tornarà a ser el líder indiscutible del nou i il·lusionant projecte edetà a la lliga EBA per la seua classe, compromís, trajectòria.

I si no, ací estan les seues estadístiques de la temporada passada: 31 minuts disputats per partit amb 12’7 punts anotats, 4’2 rebots capturats, 2’1 assistències i 4’7 faltes rebudes per a un total de 14’7 de valoració mitjana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here