Doble pòdium edetà als jocs mundials de Los Ángeles

L’última jornada dels jocs mundial de policia i bombers a Los Ángeles hi ha deixat una imatge molt especial. Un doble pòdium edetà en la prova de javelina. Lola ha estat plata i Anto, bronze. Les dues policies locals i amigues han pujat juntes al pòdium d’esta prova.

A més, Lola ha aconseguit un altre metall a l’última jornada dels jocs, la plata en 300 metros tanques que s’ajunten en les dos més que va obtindre l’altre dia i que tanquen una boníssima actuació d’esta policia local de Llíria.

Anto i Lola han mostrat la seua satisfacció personal pels resultats d’estos jocs on s’han trobat molt bé de forma. Però a més, diuen estar orgulloses per haver deixat el pavelló del nostre poble tan alt. Lola i Anto han volgut donar les gràcies a tots per les mostres de suport i afecte que han rebut des del poble que els ha ajudat a fer este somni possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here