Conat d’incendi a un xalet per causa de la crema de poda

 

Nou susto provocat per la crema de restes de la poda a un xalet de Llíria en l’eixida de Pedralba. Cap a l’una del migdia, l’olor de cremat i les sirenes de la policia i Guàrdia Civil alertaven que alguna cosa no anava bé entre el veïnat de la Finca verda.

Els propietaris del xalet estaven cremant les restes de la poda a prop de la piscina, i malgrat que estaven en tot moment pendents, no han pogut fer res menys cridar a la policia quan un canvi de vent, ha provocat que la foguera prengués força.

Ràpidament els bombers s’han acostat a l’eixida de la carretera vella de Pedralba on es troba el xalet juntament amb la policia que ha tallat transitòriament la carretera per si l’incendi s’expandia. Però finalment tot ha quedat en un incident, i els bombers han pogut controlar el principi d’incendi que s’ha provocat per cremar les restes de la poda. “Sempre passa igual, pensen que ho controlen però si es va un poc de les mans, pot acabar en un bon problema” alerta el policia que s’ha encarregat d’este xicotet incendi on no cal lamentar pèrdues ni personals ni materials.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here