EstiuejArt 2017: programa de visites turístiques a l’agost

Les visites d’EstiuejArt 2017 recorreran el centre històric els dissabtes al matí

EstiuejArt 2017Vols passar un estiu de turisme a Llíria? Eixa és la proposta d’EstiuejArte 2017; la iniciativa de Turisme Llíria per als matins de dissabte del mes d’agost. Per quart any consecutiu, el programa EstiuejArt 2017 proposa un recorregut gratuït pel centre històric de Llíria, recorrent l’itinerari de la Llíria Històrica.

Les visites d’EstiuejArt 2017 començaran a les 11 hores, des d’este dissabte 5 d’agost (l’única excepció serà el dissabte 12 d’agost), des de la Tourist Info, situada en la Plaça Major. Des d’allí, s’iniciarà un recorregut pel centre històric de la localitat, en una visita de dues hores, que visitarà els Banys Àrabs i la Muralla Medieval, el Mural de l’Església del Bon Pastor, l’Església de la Sang, el Forn de la Vila, l’edifici Ca la Vila; finalitzant davant de l’espectacular façana de l’Església de l’Assumpció.

Les visites aniran complementades amb un guia turístic, fullets interpretatius i la projecció de peces audiovisuals, que ajudaran als participants a tindre una visió global i específica de la importància històrica del patrimoni edetà.

Per participar en les visites d’EstiuejArt no cal cap inscripció prèvia, ja que es realitzarà el mateix dia en la Tourist Info. I, com ja s’ha especificat abans, la visita és gratuïta.

EstiuejArt 2017: esta és la nova proposta de Turisme Llíria. Juntament amb les Històries Nocturnes 2017, l’estiu és l’època ideal per endinsar-se i redescobrir el patrimoni cultural, històric i artístic de Llíria, simfonia de cultures.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here