Incendi controlat en un camp de deixalles en la zona de la Xuliesa

Un incendi per la zona de la Xuliesa, prop del Mas del Frare, ha fet saltar les alarmes, al voltant de les dotze i mitja del migdia de hui. Un camp ple de deixalles, al costat d’una casa de camp, ha sigut past de les flames; encara que la ràpida actuació dels bombers i les forces de seguretat de l’estat ha permès que quedara pràcticament controlat al voltat de la una i mitja del migdia.

L’incendi no ha tingut majors conseqüències. No s’ha produït en zona de massa forestal, ni tampoc ha afectat la vivenda de camp pròxima, encara que sí a una espècie de garatge o magatzem on s’acumulaven una gran quantitat d’objectes.

Les deixalles i la brutícia que hi havia al camp han sigut les causes del foc, segons les fonts a què ha pogut accedir este mitjà de comunicació. De fet, al lloc dels fets, encara queden restes de palets, una caravana que ha sigut parcialment consumida pel foc, restes de poda i deixalles diverses. Tanmateix, les autoritats encara no han volgut revelar com s’ha produït el foc, ja que encara es desconeix.

Una volta ha saltat l’alarma, s’han desplaçat al lloc dels fets dos camions de bombers, efectius de la Guardia Civil de Llíria i, també, un helicòpter de la brigada antiincendis que ha sobrevolat la zona.

No és el primer esglai que dóna el foc este estiu en Llíria. El passat 8 de juliol, un incendi va consumir massa forestal en la zona de l’Aljup de l’Asnar, encara que va ser controlat ràpidament, també, per la ràpida actuació – igual que hui – de les forces de seguretat de l’estat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here