El Francisco Llopis és el centre de Llíria amb la millor mitjana de la PAU 2017

Els següents centres amb la millor mitjana de la PAU 2017 de Llíria són l’IES Camp de Túria, l’IES Laurona i El Prat

El col·legi Francisco Llopis és el centre educatiu amb la millor mitjana de la PAU 2017 de Llíria. Amb una mitjana de 6.461, en la fase general, este centre es posiciona en la primera posició, entre els quatre centres educatius de Llíria que imparteixen el batxillerat. En segona posició, amb molt poca diferència respecte a la millor mitjana de la PAU 2017 de Llíria, se situa l’IES Camp de Túria. En centre obté un resultat de 6.392; seguit per l’IES Laurona, amb una marca de 5.802; i el Centre Privat El Prat, amb un 5.592.

El col·legi Francisco Llopis obté la millor mitjana de la PAU 2017 de Llíria, gràcies als resultats dels seus 26 alumnes, que aconsegueixen un percentatge d’aprovats del 96.150%. Estos alumnes van finalitzar el batxillerat amb una mitjana d’expedient del 7.216; xifra que suposa una desviació de 0.755 punts de mitjana. Es tracta de la desviació més baixa dels quatre centres i suposa una reducció considerable de la desviació mitjana habitual del centre, que se situa en 1.301 punts.

Per la seua banda, el 97.670% dels 47 alumnes de l’IES Camp de Túria que es van presentar a les proves de la PAU 2017 ha aprovat. La seua mitjana – és de 6.392 en la fase general – suposa una desviació de 1.532 punts respecte a la mitjana de l’expedient del centre, que es troba en un 7.924. No obstant això, Rafah Hajjar – alumne del centre – va obtenir la millor nota de la província de València, en la fase general, amb un 9,8.

En tercer lloc, se situa l’IES Laurona que obté un 100% d’aprovats aconseguit pels seus 16 alumnes. La nota mitjana de la fase general de la PAU 2017 és de 5.802, mentre que la mitjana dels expedients és d’un 7.371. La diferència entre la mitjana de l’expedient i la mitjana de la PAU difereix en 1.569 punts.

Per últim, els tres alumnes que s’han presentat provinent del Centre Privat El Prat aproven, amb una mitjana de 5.592. No obstant això, la desviació entre la mitjana de la PAU i de l’expedient – se situa en un 8,3 – és de 2.708 punts, de llarg la més elevada dels quatre centres que imparteixen el batxillerat a Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here