L’absent Patricia Cabanes rep el reconeixement de tots els grups en el seu comiat com a regidora

Patricia Cabanes serà substituïda per Manolo Llavata, que podria incorporar-se durant el plenari del pròxim 20 de juliol

ple dimitió Patricia CabanesEl plenari municipal ha acomiadat la regidora Patricia Cabanes en el seu últim plenari com a regidora de Llíria, després de l’anunci de la seua dimissió el passat dimecres 5 de juliol. Ha sigut en la sessió extraordinària, celebrada este matí, en què tots els partits polítics han volgut reconèixer i agrair el treball de la regidora de Música i Joventut, que no ha assistit al seu últim plenari i no ha pogut recollir el quadre commemoratiu que se li havia preparat per al seu comiat.

No obstant això, l’alcalde Manolo Civera ha assegurat que li faran arribar este record del seu pas pel consistori edetà. «Vull fer un agraïment públic a Patricia pel seu treball i, en especial, per l’afecte personal que ambdós compartim» ha assegurat Manolo Civera. «Tots estem de pas per la política local i hem de quedar-nos amb les vivències que compartim i els afectes que creem entre tots nosaltres».

Este agraïment i reconeixement del treball de Patricia Cabanes també l’han fet notar els portaveus dels diferents partits polítics de Llíria. «Lamentem la seua decisió, encara que la respectem» ha afirmat Reme Mazzolari, portaveu del Partit Popular. «Patricia és una persona jove, preparada i molt professional. És el tipus de gent que fa falta en la política local». La portaveu del PP ha aplaudit el seu treball al capdavant de les regidories de Joventut i Música, «encara que sabem que no ha realitzat la tasca, tal com ella haguera volgut per circumstàncies diverses, en què no volem entrar».

Per la seua banda, Paco García – portaveu de Compromís-Move – ha volgut destacar el tracte amb Patricia Cabanes. «És una persona molt sensible i propera. Una servidora pública de convicció. La trobarem a faltar».

Juan José Alcayde de Ciudadanos i Juan Carlos López de Llíria Puede també s’han sumat a estes declaracions. «Ha demostrat que és una persona molt preparada i propera. Junts hem descobert este món desconegut per a nosaltres» ha confessat Alcayde. «Té tot el meu agraïment, respecte i carinyo. Ha realitzat la seua tasca de la millor manera possible» ha declarat López.

Al voltant de les 08.45 hores, s’ha posat punt i final a este plenari extraordinari, que comptava amb un únic punt: la dimissió de Patricia Cabanes. Manolo Civera ha explicat que s’informarà immediatament a la Junta Electoral de la dimissió de Patricia Cabanes, per intentar que la incorporació del nou regidor Manolo Llavata – nom que ha confirmat Civera durant la sessió – puga realitzar-se en el plenari ordinari del mes de juliol, que tindrà lloc el dijous 20 de juliol.

Amb l’eixida de Patricia Cabanes, el ple municipal afronta el tercer canvi de la legislatura. Migual Barona va ser el primer a abandonar la seua acta de regidor, poc després d’haver-se complit el primer mes de legislatura, per discrepàncies en les negociacions del pacte de govern de Compromís-Move amb el PSPV. Barona va ser substituït per Empar Llàcer. El segon dels canvis va tindre lloc a les files del PP, en maig del 2016, quan Roberto Enguídanos va decidir abandonar la política local, qui va ser substituït per Susi Esteve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here