Els festers de la Puríssima recreen pel·lícules de tots els temps en ‘Una vesprada de cine’

L’espectacle Una vesprada de cine va fer un recorregut per algunes de les bandes sonores més icòniques de la història del cinema

La música i el cinema va ser els protagonistes d’Una vesprada de cine; l’espectacle que els festers de la Puríssima van estrenar ahir, després de molts mesos de treball. Els majorals i les majoralesses van oferir un viatge per les bandes sonores més recordades i van aconseguir transportar als espectadors, que van omplir el teatre del Clarin, al món del cinema.

Bandes sonores va haver-hi per a tots els públics – grans i menuts van gaudir de l’espectacle Una vesprada de cine – i, també, per als aficionats als diferents estils musicals. La leyenda del zorro, sense dubte l’actuació més treballada i espectacular de la vesprada; La Bella i la Bestia, amb el millor vestuari; El fantasma de l’òpera, amb una gran interpretació; o Slumdog Millionare, amb un ballet femení molt vistós; van ser algunes de les bandes sonores que van amenitzar l’espectacle. Sense oblidar-se de Gladiator, que va servir per tancar la vesprada; La La Land, Grease, Cabaret o Moulin Rouge.

Els festers de la Puríssima van comptar amb la col·laboració dels angelets de la Puríssima 2017, els frarets del pare Sant Francesc 2017 i els xiquets que han fet enguany la Primera Comunió. Amb els balls de Lilo&Stich, Tarzan i Charlie i la fàbrica de xocolata van oferir els moments més divertits i graciosos de la vesprada.

Una vesprada de cine va ser un espectacle solvent, amb moments excel·lents i un vestuari molt encertat, que va ajudar a potenciar tots els números musicals, recreant a la perfecció l’ambient de cadascuna de les pel·lícules. Tanmateix, va faltar polir alguns aspectes per a ser un espectacle «de pel·lícula».

Amb l’estrena d’Una vesprada de cine, els festers de la Puríssima – encapçalats per Ricardo Cervera i Inmaculada Esteve – encaren la recta final cap a les festes de la Puríssima 2017, que tindran lloc entre el 21 d’agost i el 3 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here