Dimiteix la regidora de música, Patricia Cabanes

Patricia Cabanes, Regidora de música i joventut de l’equip de Govern de Manolo Civera ha presentat la seua dimissió este matí, malgrat el rumor feia dies que es coneixia. Finalment, la regidora renuncia al seu càrrec, com ha anunciat Manolo Civera en un Decret de l’ajuntament.

A més, Manolo Civera, convoca un Ple extraordinari de l’ajuntament de Llíria, per fer oficial esta renúncia i posar les bases legals per a la seua substitució. Un Ple extraordinari que es realitzarà el dilluns 10 de juliol a les 8.30 del matí en primera sessió.

Una urgència que ve determinada per, segons ha dit l’alcalde al document presentat, en necessitades administratives per cobrir la vacant al més prompte possible per començar la re administració municipal. Manuel Llavata, el següent a la llista que presentaren els socialistes a les eleccions sembla seria l’encarregat d’ocupar la regidora, encara que també podria haver-hi una negociació amb altres formacions polítiques després de l’estiu per reformar les regidories.

2 Comentarios

  1. […] Manolo Llavata és ja regidor de l’Ajuntament de Llíria. El socialista va prendre possessió de l’acta de regidor, en el primer punt del dia del plenari ordinari de juliol, celebrat ahir a la vesprada en l’edifici de Ca la Vila. Manolo Llavata – número 9 en la llista del PSPV – substitueix a Patricia Cabanes, qui va presentar la seua dimissió el passat 5 de juliol. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here