Or per a l’equip sènior en la segona fase de la Copa de la Reina

L’equip senior del Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria escalen des del bronze i són primeres en el còmput general de la Copa de la Reina

Or històric per al Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria. Les cinc gimnastes de l’equip sènior del club han conquerit la primera posició en la segona fase de la Copa de la Reina de conjunts, que es va disputar el passat cap de setmana. Després de la tercera posició aconseguida en el mes de maig, les gimnastes edetanes han aconseguit el tan apreciat or.

Les gimnastes de Llíria van eixir al tapís amb els nervis i la pressió de la tercera posició de la primera fase. «Quan competeixes la primera volta, després d’haver aconseguit un triomf important, sempre és crucial, perquè pots revalidar la teua posició o que la pressió et pese massa» comenta Sonia Castellano, entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria. Però la pressió no va poder amb les gimnastes de Llíria, perquè van bordar l’exercici: «Ho van fer super bé. Estem contentíssimes del seu rendiment» conta Sonia.

Tan bo va ser l’exercici que l’equip sènior va aconseguir una puntuació final d’11.367,  a 0.317 de la medalla de plata, aconseguida pel Cronos, que va rebre una puntuació d’11.050. «Pareixen tres dècimes, però en la gimnàstica rítmica, això és un món». Després d’esta segona fase, l’equip sènior del Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria se situa en la primera posició amb la suma de les dues fases anteriors. La fase definitiva de la Copa de la Reina es disputarà en el mes de novembre.

Club Gimnàstica Rítmica de LlíriaA més de la Copa de la Reina, l’objectiu de l’equip sènior és recuperar la primera categoria, que van perdre l’any passat, després de treure el sol en Valladolid en novembre de 2015, quan el primer equip del club edetà es va convertir en el campió absolut de tota Espanya.

La cantera  aconsegueix millorar els resultats de la primera fase

Per altra banda, l’equip Junior del club va remuntar quatre posicions respecte a la primera fase de la Copa de la Reina. «L’equip junior és molt novato, però estem molt contentes del resultat, però sobretot de la millora». I és que a la primera fase de maig, l’equip junior no va tindre una bona competició i van quedar en la posició número 12.

Davant este resultat, les entrenadores del club van realitzar una sèrie de canvis que han provocat esta millora de quatre posicions. «L’equip junior és la base del club, perquè les gimnastes del sènior seguiran competint dos anys, com a molt. I, per tant, el junior és el futur del club. Tots els clubs es fixen molt en el segon equip».

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here