405.440 euros per reparar el Camp de Futbol 7 del Canó

La mesura de reparació del Camp de Futbol 7 del Canó es va aprovar en el plenari del mes de juny, quan també es va aprovar la creació d’una comissió d’investigació sobre esta problemàtica

Camp de Futbol 7 del Canó El Camp de Futbol 7 del Canó torna a estar d’actualitat. I és que sembla que, per fi, s’ha trobat el pressupost per a la seua reparació. Serà a través del Fons de Cooperació Municipal, de què Llíria rebrà un total de 405.440 euros d’ajudes de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Esta proposta d’aprofitament del Fons de Cooperació Municipal per al Canó va ser una proposta del grup Compromís-Move, que el plenari va aprovar en l’última sessió celebrada. Faltarà per veure, com va comentar l’alcalde Manolo Civera, si esta dotació serà suficient per dur endavant el projecte.

La reparació del Camp de Futbol 7 del Canó arribarà uns mesos després del seu tancament. I és que este camp va ser clausurat per no trobar-se en les condicions adequades per al seu ús; situació que ha reduït les possibilitats d’entrenament dels equips de futbol de Llíria i de la seua utilització per part de les competicions.

El Camp de Futbol 7 del Canó no és l’únic que presenta problemes d’enfonsament. I és que, recentment, el camp de Futbol 11 del Canó s’ha enfonsat en una de les seues zones. Si els problemes segueixen endavant, les instal·lacions del Canço podrien tenir inutilitzats dos dels tres camps de futbol de què disposa.

García, qui es congratula per l’aprovació de la proposta del seu grup municipal, ha declarat que s’ha «intentat buscar una solució ràpida i eficaç perquè els usuaris d’aquesta instal·lació, i més concretament els que practiquen futbol, tinguen novament aquest camp en perfecte estat per al seu ús».

El ple de juny també va aprovar la creació d’una comissió que investigue la problemàtica dels camps de futbol del Canó. Després de la inversió duta a terme durant el govern del PP, s’està produint un enfonsament dels camps a conseqüència del plenament amb deixalles per igualar les diferències d’altura del terreny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here