Els somnis d’Alicia: 40 anys d’escola, unió i molta música

El centre Integrat Unió Musical celebra el seu 40 aniversari amb Els somnis d’Alicia; un musical amb música i veus en directe

Els somnis d'Alicia40 anys no es compleixen cada dia. En esta celebració tan especial, el Centre Integrat Unió Musical de Llíria es va embarcar, fa ara uns mesos, en un projecte ambiciós i il·lusionant. Un projecte que va veure ahir la llum, en forma de musical: Els somnis d’Alicia. Un musical original, escrit per professors i alumnes del centre, amb el repte d’interpretar la música i veus – solistes i cor – en rigorós directe.

Els somnis d’Alicia va ser un cant a la música, a la il·lusió, a l’esforç i, com el seu títol indica, als somnis. Una edetana Alicia va gaudir d’uns somnis molt musicals, amb algunes de les cançons més significatives de la factoria Disney. Un mundo ideal, que va ser el millor duet de la vesprada; Sueña, Quiero ser como tú, No importa la distancia o Bajo el mar; van ser algunes de les actuacions musicals d’Els somnis d’Alicia.

Un espectacle que va combinar el valencià de la part teatral, amb el castellà de la majoria de les cançons i alguna en anglès. Però en què la part musical va ser la més important va ser la música, per commemorar el 40 aniversari del primer centre integrat valencià. Per això, els alumnes del centre van interpretar la música en directe de totes i cadascuna de les cançons.

El ritme d’Els somnis d’Alicia va anar in crescendo, augmentant l’emoció a mesura que avançava l’espectacle. El final, un poc desconnectat de la resta de l’espectacle, va servir per celebrar – amb pastís inclòs – els 40 anys del col·legi.

Amb les seues dues representacions d’ahir, Els somnis d’Alicia es va convertir en una realitat. Un espectacle que els mestres han volgut que fóra especial i, per un any, abandonar les audicions finals del centre integrat. A poc a poc, la idea va anar prenent forma, els guions es van anar elaborant i la màquina es va posar en marxa.

Han sigut molts mesos de treball, però ara toca gaudir de la recompensa pel treball ben fet. Els somnis d’Alicia han sigut la millor manera de commemorar 40 anys d’escola, unió i molta música.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here