Els festers del Remei estrenen Metro Goldwyn Remei el pròxim dissabte 24 de juny

Metro Goldwyn Remei s’estrena el pròxim dissabte 24 de juny a les 18.00 hores en el Teatre de la Unió Musical

Son les 21.30 hores de la nit. En un dels laterals de la Plaça Major, un xicotet grup de joves es concentren enfront de la llar parroquial. A poc a poc, van acudint en un lent però continu degoteig de persones. És 14 de juny del 2017 i, quan falten deu dies, els festers del Remei 2017-2018 ultimen els preparatius de Metro Goldwyn Remei.

Mentre tots van arribant, Alicia i Carla – que s’han encarregat de preparar una gran part de l’espectacle, es donen uns xicotets detalls del que es podrà veure el pròxim dissabte 24 de juny, al Teatre de la Unió Musical de Llíria. «Proposem un viatge per la història dels musicals, però no pels musicals més típics» comenten.

Metro Goldwyn RemeiI és que els 14 números musicals que han preparat pertanyen tots al món dels musicals. Hi ha de més coneguts i de menys, però tots els espectadors seran capaços de reconèixer la gran majoria de les cançons que sonaran este dissabte. «Hi ha molts estils musicals, que pensem que poden agradar a tots els tipus de públics: rock, gospel, tango…».

Elles han portat el timó de la preparació de Metro Goldwyn Remei. No és la seua primera incursió en este tipus d’espectacles. Elles dos van col·laborar amb els festers del Remei 2015-2016 per preparar l’espectacle El Remei et Sona, que tan bé va funcionar l’any passat.

«Des que ens nomenaren festers, tots teníem clar que volíem fer un espectacle de l’estil de Metro Goldwyn Remei. Allò que hem intentat és que siga diferent del de l’any passat». Metro Goldwyn Remei abandona el camp de les imitacions i, en conseqüència, els números musicals amb un clar protagonista. «Tots els balls són molt corals, amb 17 ballarins en escena».

S’acosta l’hora de començar a assajar, una rutina que està en marxa des de principis del mes d’abril. «Hem assajat durant dos mesos almenys dos dies per setmana. I, clar, en les últimes setmanes, els assajos ja s’han intensificat». De fet, hui que arranca la setmana definitiva, començaran a assajar totes les nits, en cada temps lliure que tinguen, perquè tot isca a la perfecció.

I és que no sols cal preparar els balls del Metro Goldwyn Remei; també hi ha moltes més coses. La preparació dels decorats, què han tingut el «suport incondicional de les famílies»; la venda d’entrades, la confecció del vestuari… Sense oblidar que les festes del mes de setembre s’acosten i han de continuar amb els preparatius corresponents.

Després del dur esforç dels últims mesos, arriba la setmana definitiva. «Esperem que la gent s’ho passe igual de bé o millor que l’any passat» ens comenten Alicia i Carla entre nervioses i emocionades. «Que la gent es divertisca«.

Acabem la xicoteta xerrada, els deixem tranquils perquè arriba l’hora de l’assaig. Abandonem la plaça Major i allí es queden els festers del Remei 2017-2018, ultimant els preparatius de Metro Goldwyn Remei; l’espectacle que farà gaudir als remeians i remeianes fent un repàs per la història dels musicals. La cita: el pròxim dissabte 24 de juny, a les 18.00 hores, en el Teatre de la Unió Musical. Els artistes vos esperen a tots!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here