Aixina, Aixana: juguem a endevinar refranys!

Aprofitant els jocs i tallers de la Trobada d’Escoles en valencià, la nostra presentadora Elvira ha volgut fer un joc per a esta edició d’Aixina, Aixana; que ha consistit en endevinar refranys. «A la taula i al llit…», «Quan el mal ve d’Almansa…», «Menja fort…» o «Hi ha més dies…».  Hauran encertat els nostres participants els refranys proposats? O no es coneixen?

Alhora, hem volgut saber si continuem utilitzant els refranys en el nostre dia a dia o s’estan perdent. I, com sempre, tanquem el programa amb les reflexions i curiositats del nostre expert de la llengua, Carles Subiela.

Després de les expressions Bou i AlabatxigaDeu, arriba este concurs de refranys. Et vas a perdre esta entrega? Arranquem i aprenem: Aixina, Aixana!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here