La Pròrroga. 15/05/2017

Penúltim programa de ‘La Pròrroga‘ de la temporada. I arriba amb doble sessió de futbol. A banda del resultat del CF Llíria, Noel Rodilla ens acosta l’última hora del Juvenil B que continua en la lluita per l’ascens, en un partit decisiu la pròxima setmana.

A més, el Club de Balonmano de Llíria tanca la millor temporada de la seua història, amb una tercera posició en la Copa Federació. I, com la gimnàstica rítmica no podia faltar, et contem com li ha anat el cap de setmana de competició a Bethel Jiménez.

Encara que el basquet ha acabat, seguim oferint la nostra entrega setmanal. En este cas en el ‘Vestuari’. Rubén Ramos, qui ha disputat la seua primera temporada al Grupo Sanz Basquet Llíria, respon al nostre test.

Et vas a perdre tota l’actualitat esportiva de Llíria? Arriba el temps de ‘La Pròrroga’!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here