L’EOI de Llíria s’obri a Europa amb el programa Erasmus+

El centre, a través del programa Erasmus+ ha desenvolupat el projecte «Gestionar, Formar, Ensenyar i Aprendre Idiomes en un Entorn Europeu de Qualitat».

Erasmus+

L’escola Oficial d’Idiomes de Llíria s’obri a Europa, gràcies al programa Erasmus+. Dintre d’esta iniciativa, el centre ha potenciat la mobilitat del seu professorat per Europa, alhora que ha desenvolupat el programa «Gestionar, Formar, Ensenyar i Aprendre Idiomes en un Entorn Europeu de Qualitat». Una sèrie d’activitats que permetrà l’establiment d’un Sistema de Gestió de Qualitat, a partir de l’octubre del 2017.

Este projecte ha rebut el suport de la Comissió Europea, que va destinar una dotació econòmica de 6.244 euros, que han permès dur endavant tres mobilitats europees del professorat de l’EOI de Llíria, com expliquen al seu blog.

La directora Nuria Cervera va visitar Norwic, en el Regne Unit, en octubre del 2015; on va participar en un curs sobre lideratge i gestió de l’ensenyament d’idiomes. I el passat més d’abril a Helsinki, en Finlàndia, on va visitar diferents centres educatius, assistí a xerrades i va conèixer, de primera mà, un dels sistemes educatius més exitosos del món. Per la seua banda, la cap d’estudis de l’EOI de Llíria, Sylvie Hernández, va participar en un curs sobre el Model Europeu de Gestió de Qualitat, celebrat a Portugal, en maig del 2016.

«Han sido unas experiencias muy enriquecedoras y, por eso, animamos a todos los docentes a participar» assegura Nuria Cervera. «Abre un mar infinito de conocimiento, experiencias humanes y contacto con otros docentes europeos con los que compartimos ilusiones, preocupaciones, ideales y esperanzas«.

El desenvolupament del projecte no ha quedat ací, sinó que han continuat desenvolupant-lo en el centre de Llíria, amb talleres de difusió, jornades per donar a conèixer altres centres educatius i les seues oportunitats per als docents, o la rebuda a un grup de professors finesos, que va tenir lloc el passat mes de març.

Tot seguint les bases del programa Erasmus+ que tracta d’impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, amb l’educació de les persones adultes com a una de les seues bases. Erasmus+, a més, busca oferir un ensenyament i aprenentatge que doten a les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here