400 escolars ultimen els detalls per la trobada de música

Hui les cadires del teatre de la Unió estaven buides, es tractava només d’un assaig. Però demà divendres a les 19.30 el Teatre de La Unió lluirà amb tota la seua esplendor per la trobada musical d’escoles que reunirà a més de 400 escolars de tota la comarca per la cantata «Rambla llibertat«.

Un esdeveniment que forma part de les trobades d’escoles en valencià que enguany se celebra a Llíria després de 17 anys. Serà dissabte quant esta trobada tinga el seu dia gran.

Hui, no obstant això, tots tancaven els últims detalls: els músics del Conservatori de Llíria, que col·laboren en esta cantata, així com els professors de música dels col·legis – amb l’impuls i coordinació de Mikel Aizpurua, que se situa al capdavant del projecte-  Marcel·lí Garcia, o Empar Llacer qui també participa. Però sobretot els xiquets dels col·legis de la comarca, com Benissanó, Marines, Olocau, Gatova, Vilamarxant, l’Eliana, i l’amfitriona, els col·legis de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here