La Pròrroga. 08/05/2017

Una setmana més, torna el programa esportiu de Llíria – La Pròrroga – carregada d’esport. Esta setmana el Grupo Sanz Bàsquet Llíria ha tancat la temporada, amb un homenatge al mític Jorge Gutiérrez. Javier Badenas ens acosta tota l’actualitat i replega les valoracions de la temporada dels jugadors i aficionats.

Noel Rodilla ens conta tota l’última hora del futbol. I, a més, el Club de Balonmano continua disputant la Copa Federació, el triple or de les gimnastes de rítmica en el provincial i la quarta edició dels Jocs d’Educació Física dels col·legis de Llíria. I per tancar el programa, Marcos Muñoz (Club de Karate de Llíria) respon al test de El Vestuari.

I tu, vols unir-te al temps de La Pròrroga?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here