Tot preparat per gaudir de «Llíria en Dansa»

Este matí, Trini Gil i Estefania Narbón, les professores de l’escola Municipal de Dansa i organitzadores del festival «Llíria en Dansa», ultimaven els preparatius perquè tot estiga enllestit per esta vesprada: «ha estat una setmana sense parar, en l’escola, coreografies, camisetes, organitzar, no hem parat» ens comenten les creadores de la primera edició de «Llíria en dansa».

Un festival que esta vesprada omplira els carrers de Llíria de música i ball «la batucada Perkuvalencia de Lliria, des de les 5,30 d’esta vesprada anirà animant els carrers, i a les 6, tot el món està convidat en enfront de l’OM per ballar en família» ens comenten les dos professores un poc expectants del cel «esperem que no ploga i tot isca bé» però molt emocionades, ja que és la primera edició d’esta iniciativa que trau la dansa de les aules al carrer amb motiu del dia internacional de la Dansa. Des de l’Olm s’anirà animats per la batucada, recorrent diferents llocs de Llíria.

Els actes acabaran en la plaça de Partidors amb la lectura d’un manifest pel dia internacional de la dansa i una flashmob, a la que estem tots convidats a ballar. Ja te la saps? Ací va la flashmob completa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here