L’EOI de Llíria obri el període d’inscripció per a les proves de certificació

Si no eres alumne oficial de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria, però vols presentar-te a les proves de certificació de l’EOI 2017; és el teu moment. I és que l’EOI va obrir ahir – 27 de febrer – la inscripció per als exàmens de certificació per als alumnes que es presenten per lliure, de tots els idiomes i nivells.

El període de matrícula estarà obert fins a les 15.00 hores del pròxim 9 de març. Una volta completat el procés d’inscripció – es pot fer des d’aquest enllaç – els alumnes matriculats hauran de presentar el justificant del pagament de les taxes, una fotocopia del DNI i una fotografia en la secretaria del centre, situat en l’edifici de l’IES Camp de Túria, en el carrer Alcalde Marcelino García 4 de Llíria.

Les proves de certificació de l’EOI 2017 presenten importants novetats. Per una banda, els aspirants a aconseguir la certificació tindran una doble oportunitat; ja que, per primera vegada en anys, es recuperen les avaluacions en el mes de setembre. A més, en cas de no aconseguir la certificació, l’alumne podrà convalidar l’examen per la prova de nivell de l’EOI, si aprova tres de les quatre destreses que s’examinen en estos exàmens. D’aquesta manera, l’interessat podria accedir a segon del cicle que desitge cursar, encara que haurà de realitzar la sol·licitud d’inscripció al centre.

Esta possibilitat també beneficia els alumnes oficials que estiguen cursant el primer curs d’un nivell concret, però que vulguen presentar-se a les proves de certificació de l’EOI 2017. A l’hora de formalitzar la matrícula hauran de realitzar una renúncia condicionada de la seua plaça que, en cas de no aprovar la certificació, conservaran en primer del cicle que estiguen cursant, actualment.

La inscripció per a les proves de certificació finalitza el pròxim 9 de març. El llistat provisional d’alumnes inscrits es farà públic el 21 de març i hi haurà 10 dies hàbils – fins al 3 d’abril – per realitzar les pertinents reclamacions o notificar les incidències. El llistat definitiu es publicarà el 4 d’abril.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here