El ple de pressupostos arriba, finalment, el dijous 9 de febrer

compromis-abandona-ple

El debat sobre el pressupost de Llíria 2017 ja té data. Serà el pròxim dijous 9 de febrer, en una sessió extraordinària, tal com marca la convocatòria, publicada a la pàgina web de l’Ajuntament de Llíria. Eixa serà la data del ple del pressupost de Llíria 2017. Este debat arriba, després que el plenari s’haja retardat en dues ocasions.

En un primer moment, s’anava a debatre dintre de l’ordre del dia del plenari ordinari de gener, celebrat el passat 26 de gener. Tanmateix, l’Equip de Govern va treure este punt de l’ordre del dia, després d’haver-se celebrat la comissió d’Hisenda el 19 de gener.

Esta comissió no va estar exempta de polèmica. Per una banda, Compromís-Move va veure com el debat del pressupost es duia endavant, mentre les negociacions pel pacte no estaven tancades (tampoc han finalitzat el dia de hui). I, per altra banda, el PP va mostrar el seu rebuig al projecte de pressupostos amb el seu vot en contra, en la comissió de pressupostos.

Més endavant, es va arribar a convocar un ple extraordinari per al passat dijous 2 de febrer. Però 24 hores abans de la sessió, es va desconvocar el plenari. I és que l’interventor no havia tingut temps de realitzar l’informe de totes les mocions presentades (algunes fonts asseguren que Compromís-Move ha presentat més de 90 esmenes parcials del projecte de pressupost de l’Equip de Govern). Un nou retard, que va provocar reaccions polítiques, en especial des del Partit Popular.

Ara, una setmana després, sembla que el debat sí que tindrà lloc, segons la convocatòria del plenari. El PP ha presentat una esmena a la totalitat del pressupost, mentre que Compromís-Move ha decidit fer modificacions parcials del projecte inicial.

Finalment, el debat del pressupost de Llíria 2017 serà el dijous 9 de febrer.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here