El PP acusa el PSPV de fer «burla» amb els pressupostos

pp

El PP no està conforme amb l’actitud de l’Equip de Govern de posposar el debat del pressupost del 2017, per segona vegada. El seu responsable d’Hisenda, José Ricardo Escobedo, qualifica de «poca serietat» esta situació, que «mai havia succeït en el consistori edetà.

I és que Escobedo considera que esta situació evidencia la «capacitat de consens i participació dels socialistes amb els diferents grups polítics»; situació que provoca un bloqueig que «repercutirà de forma negativa en els interessos dels ciutadans de Llíria».

Per altra banda, el regidor del PP també ha volgut fer una valoració sobre el projecte presentat pel govern de Manolo Civera: «És una burla. És un pressupost que frena el progrés de Llíria amb inversions fictícies i retalls en projectes de futur».

Segons els populars són uns pressupostos del «folklore», amb increment de les partides de festejos i que deixen de banda les necessitats dels ciutadans de Llíria, també en polítiques socials. Entre estes, els populars enumeren les dependències de la policia, la inversió en millora de carrers i cementeri, la urbanització de les termes, les infraestructures esportives o el concurs d’idees per a la reurbanització i reordenació del centre de Llíria.

A més, Escobedo remarca que els pressupostos del 2017 no inclouen mesures aprovades en el ple municipal «que són de compliment obligatori per part del govern municipal de Llíria».

Per totes estes raons, els populars anuncien que no suportaran estos pressupostos. «No podem recolzar estos comptes confeccionats de forma unilateral, sense cap consens, a esquena dels interessos de Llíria i pensats només en l’autobombo dels seus dirigents en el Govern i sense mirar al futur de la nostra ciutat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here