Un aparcament públic al centre: proposta de Compromís pel pressupost del 2017

aparcament_public

Amb motiu del futur debat dels pressupostos del 2017, els diferents partits polítics comencen a difondre les seues propostes. Compromís-Move ha volgut donar un avanç de les seues propostes d’inversions, amb la proposta de crear un aparcament públic al centre de la localitat. 

Esta zona d’aparcament subterrània disposa de 90 places, amb opció de lloguer, amb possibilitat de compra en el futur. Es situa en la rodalia del carrer Sant Vicent de Llíria i s’inclouria dins del nou procés de conversió en zona de vianants i disseny comercial que pretén ampliar-se fins a la Plaça Major de Llíria. Segons la formació, estes places d’aparcament podrien vincular-se amb la gestió de la zona ORA.

A més, consideren que es donaria cobertura a tota la trama comercial del centre de la ciutat. I que, a més, podrien establir-se convenis amb els comerços per facilitar l’ús de les places als usuaris dels negocis del centre del municipi. «És una de les contínues reivindicacions que la Federació de Comerç Local ens ha traslladat. Es tracta de fer més atractiva i amable la ciutat per al visitant i el comprador local».

En esta línia, Compromís-Move proposa, també, la pavimentació de l’aparcament de La Cultural, en què s’han fet obres de millora recentment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here