Ajornat per segona vegada el Ple de Pressupost

ple generSegon ajornament del Ple de pressupost en unes setmanes. I és que s’acaba d’anunciar que el ple extraordinari que estava preparat per dijous 2 de febrer a les 19.00 hores a la sala de Ple de l’Ajuntament, s’ha desconvocat, sense dia. El motiu sembla, que l’interventor i el secretari no tenen prou temps per fer els informes de les esmenes presentades. Este Ple de pressupost ja es va ajornar el passat 26, quan estava previst debatre el pressupost en el ple ordinari del mes de gener.

ple genr alcaldeSegons Ferran Pina, portaveu de l’equip de Govern, «s’ha ajornat perquè les esmenes al pressupost necessiten ser informades sempre pel secretari i l’interventor. Com s’han presentat hui mateix, no hi ha temps material perquè es puga fer eixe informe preceptiu».

ple gener pp«Ens ha cridat el secretari per dir que s’ajornava i encara no sabem el dia per fer-lo» ha comentat a este mitja de comunicació Reme Mazzolari, portaveu del PP a l’Ajuntament que s’ha mostrat sorpresa «No havia passat mai a Llíria. Hem presentat les esmenes en el registre d’entrada hui, complint el termini legal. No ho entenc» ha manifestat Mazzolari. «Això passa per fer un pressupost de manera unilateral i mostra el poc talant negociador de l’alcalde Manolo Civera» ha criticat la popular davant este nou ajornament.

ple gener comproPer la seua banda, Paco Garcia, portaveu de Compromís-MoVe ha mostrat el seu malestar per no haver-se pactat el pressupost en les converses del Pacte que estan duent a terme el PSPV i la coalició. «El més coherent i seriós, és tancar l’acord de Govern i els pressupostos abans de presentar els comptes pel 2017 de forma unilateral».

Garcia també ha criticat este nou ajornament del Ple de pressupost «Hem presentat esmenes tots els grups municipals com és habitual, el secretari i l’interventor tenien temps». Garcia ha assenyalat que «estem com l’any passat, l’Equip de Govern no ha après res» i ha desitjat que no s’allargue en el temps este tema dels pressuposts pel 2017.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here