La Pròrroga: spot del nostre nou programa

Imagines un espai on seguir tot l’esport de Llíria? Un lloc on gaudir de les millors imatges de les competicions esportives? I completar la informació amb els millors comentaris i entrevistes? Tot això i més és el que t’oferirà La Pròrroga.

El nou programa audiovisual de La Veu de Llíria pretén acostar tota la informació esportiva del municipi. Una nova aposta audivovisual, després del postres éxito Aixina, Aixana; I tu, què opines?; i Toc, toc, polítics. Futbol, bàsquet i molt més, en un nou programa setmanal, que arribarà molt prompte a este mitjà de comunicació.

Noel Rodilla – estudiant de periodisme i seguidor del CF Llíria – Javier Badenas – jugador de l’Escola de Bàsquet Llíria – seran els conductors d’este programa, que es desplaçarà al Canó i al Pavelló Pla de l’Arc, cada setmana, per narrar els fets en primera persona. Ho tenim tot preparat!

I tu? Vols unir-te al temps de La Pròrroga?

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here