Sisena victòria d’un CEB Llíria que il·lusiona

basketGrupo Sanz Bàsquet Llíria 87 – 78 Power Electronics Paterna

Com era d’esperar en un duel entre dos dels equips més anotadors de la lliga i que més ritme imposen al seu joc, el començament va ser fulgurant i i espectacular amb els atacs d’ambdós equips imposant-se clarament a les seues defenses. El pas per els vestidors deixava algo adormits als dos equips, però  l’últim quart, a l’igual que el primer, tornaria a ser d’un altíssim ritme ofensiu en les dos zones. Amdós equips sumaven punts fàcilment en un intercanvi constant de cistelles, però que gràcies al desafortunat dia dels paterners des de la línia de tirs lliures (17 de 29), en cap moment aconseguien baixar les diferències dels vuit o deu punts ni comprometien la victòria edetana.

Una victòria, sisena de la temporada, que finalment s’aconseguiria amb el resultat de 87 a 78 i que deixa una jornada més als edetans en tercera plaça empatat amb el segon, UCAM Murcia.

Bon partit dels edetans Vicent Faubel i Víctor Pérez, amb 18 i 20 punts respectivament, però sobretot l’autèntic protagonista de l’encontre va ser l’ala-pivot Rubén Ramos, que amb 22 punts (8 de 10 en llançaments de dos punts) i 4 rebots, aconseguia anar-se’n als 29 de valoració i postular-se com a candidat a MVP de la jornada.

El pròxim dissabte el Llíria viatjarà fins Benidorm per tancar la primera volta de la lliga regular en el partit que l’enfrontarà als de la Marina Baixa a partir de les 19:30h

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here