PSOE i Compromís-Move oberts al diàleg

Més a prop que mai. Quasi un any després del trencament del Pacte entre el PSOE i Compromís a l’Ajuntament de Llíria, sembla que les posicions es tornen a apropar, i els dos partits parlen d’obrir espais de diàleg i crear un clima d’enteniment.

Sembla que alguna cosa ha canviat en les relacions entre els dos partits que varen formar part de l’equip de Govern al començament de legislatura. Consuelo Morató, Secretaria General del PSOE a Llíria, ha declarat a La Veu de Llíria que «malgrat que encara no s’hi ha assegut a parlar i no hi ha converses, el PSOE està obert al diàleg».

img-20160915-wa0014Per la seua banda, el portaveu de Compromís-Move a l’ajuntament de Llíria, Paco Garcia, ha manifestat que «la coalició de manera unànime a la seua assemblea varen acordar obrir un espai de diàleg amb l’equip de Govern. Són més els punts que ens apropen que els que ens allunyen, en bé de l’interés de la nostra ciutat». Paco hi ha recalcat que ells varen intentar al principi de legislatura fer un acord de Govern, «un full de ruta i programàtic, ho varen intentar però en aquell moment no es va poder fer realitat».

Ara, continua Garcia, estan a l’espera del calendari per començar a parlar i reunir-se. Encara que ha matisat que de moment no s’ha assegut a parlar.

Manolo Civera_0

També Manolo Civera, alcalde Llíria, ha assenyalat que han de crear un clima propici pel diàleg, perquè a ell li «fan falta moltes mans per treballar pel poble de Llíria». Al mateix temps ha volgut recalcar que el PSOE està obert al diàleg, i ha volgut agrair també la tasca de Lliria Puede i Ciudadanos pel seu sport, en «els moment difícils».

2 Comentarios

  1. […] El primer ple del curs va ser una sessió ràpida –  la més curta de la legislatura – i més relaxada de l’habitual; més descafeïnada, comparada amb algunes de les sessions més tenses de la legislatura. Tal volta, els punts del dia van propiciar este ambient o, por ser, serà per les declaracions del PSPV i Compromís-Move en què es mostraven disposats a obrir conversacions per reprendre el pacte, com ja va publicar La Veu de Llíria. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here