El PP critica l’abandonament del manteniment urbà de Llíria

fem2

El Partit Popular, liderat per Reme Mazzolari, ha fet una forta crítica del manteniment urbà i de la neteja del poble de Llíria, mitjançant una nota de premsa. Segons aquesta, la seua portaveu vol fer una denúncia de l’abandonament per part de l’Ajuntament de Llíria i de l’Equip de Govern; alhora que lamenta que este tema no siga una prioritat per al govern de Manolo Civera.

La portaveu popular considera que l’Equip de Govern «no té un verdader compromís per mantenir neta la nostra ciutat». Mazzolari considera que són moltes les zones que presenten un estat «deplorable» i recorda que la situació actual no és nova, sinó que ja fa temps que el problema es veu als carrers del poble de Llíria.

fem1Els passos de zebra – anit es van pintar tots els del carrer Duc de Llíria – i els senyals de trànsit o la neteja dels carrers, en especial el desbrossament de les urbanitzacions; són alguns dels problemes sobre els quals els populars posen l’accent. «El servici de recollida de deixalles, poda i voluminosos, encara que mai ha sigut fàcil de gestionar, deixa prou a desitjar».

Per últim, Mazzolari adverteix que esta situació pot anar a pitjor perquè Llíria incrementa, durant l’estiu, els seus nivells de població amb la presència de visitants i turistes. «És fonamental que es duga a terme una actuació immediata» sentencia la portaveu popular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here