Les dietes dels regidors de juny en favor de Mónica Merenciano?

Mónica Merenciano

L‘atleta paralímpica Mónica Merenciano podria disposar de les dietes dels regidors del consistori edetà del plenari del mes de juny, per finançar la seua participació en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. Serà així sí eix endavant la moció, que el grup Ciudadanos presentarà en el plenari del pròxim dijous 16 de juny. La formació taronja vol, d’aquesta manera, mostrar el seu «sincer suport» en la participació que l’atleta tindrà en els Jocs Paralímpics, que es disputaran al setembre en Brasil.

Per altra banda, el grup liderat per Juan José Alcayde presentarà, també, una moció per estudiar l’establiment d’una modificació en l’IVMT (impost sobre vehicles de tracció mecànica) en els vehicles impulsats per energies alternatives. És la segona proposta, relacionada amb els vehicles renovables, que la formació presenta en els últims mesos. Amb anterioritat, va presentar una moció per instal·lar punts de càrrega de vehicles elèctrics als edificis municipals de Llíria. Ambdues mesures s’encontren relacionades amb el desenvolupament de la Mobilitat Sostenible dintre del municipi de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here