La campanya arranca a Llíria amb la penjada de cartells

cartell-electorals-26j

Sis mesos després, com si es tractara d’un deja , torna arrancar la campanya electoral per a les eleccions generals. I Llíria no s’ha quedat al marge, ja que les principals formacions polítiques van celebrar l’inici de la campanya electoral, amb els diferents sopars i posteriors pegades de cartells.

Encara que aquestes campanyes tenen menys incidència en els municipis que les eleccions municipals, van ser tres els partits polítics que van llançar-se a la pegada de cartells, complint la tradició. El PSPV, el PP i Compromís – dintre de la coalició A la Valenciana – van agafar els pinzells, els corrons i la cola, per omplir els panells electorals, amb els cartells de les seues formacions polítiques.

Manolo Civera, Reme Mazzolari i Paco García – líders de les seues formacions polítiques – van ser els primers a posar-se mans a la feina per defendre i promocionar als seus partits de cara a les eleccions generals. Tots ells van estar acompanyats per reduïts grups d’afiliats i simpatitzants que van voler col·laborar en aquesta tasca.

ciudadanos-campanyaPer la seua banda, el grup Ciudadanos va participar en el sopar comarcal d’inici de campanya i serà esta nit quan comence la pegada de cartells per la ciutat de Llíria. De tota manera, este matí la seua campanya continuava amb un stand publicitari situat en el carrer Sant Vicent, prop de les escoles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here