Tot preparat pel campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

Les xiquetes de la Gimnàstica rítmica ens donaren l’any passat una de les majors alegries com a poble, quan es convertiren en Campiones d’Espanya, contra tot pronòstic. Enguany ja està tot preparat per a defendre este títol de campiones al campionat d’Espanya individual, de clubs i autonomies que es celebrarà a Guadalajara, del 8 al 26 de juny.

11136621_10206795532437354_3263952730800816769_nDe fet, la setmana que ve, dia 8, la nostra gimnasta Betel, serà la primera a entrar en competició des de dimecres fins diumenge, que seran les finals. Betel competirà en masses, corda i mans lliures.

Del 22 al 26 de juny, és el campionat d’Espanya de juniors, sèniors, i primera categoria, on l’equip edetà du a una gimnasta junior, Ariadna, i a l’equip sènior que va guanyar l’any passat el títol de campiones d’Espanya.

Segons ens conta una de les entrenadores, Monica Castellano, «esperem arribar almenys a finals, que entren les 8 millors, i que l’equip quede entre els sis primers per mantindre la màxima categoria de conjunt. Les xiquetes estan nervioses, perquè enguany també participaren en individuals, però estan amb moltes ganes, i contentes».


Les sensacions són molt bones, després que la setmana passada estigueren en la Competició autonòmica, en tres participacions: una individual sènior, un equip infantil i un benjamí. Els tres equips guanyaren l’or i quedaren campions provincials, i ja han passat a l’autonòmic que és el 15 de juny.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here