Èxit del Ceip Sant Vicent a la Primavera educativa

IMG_1693[1]

Li demanem a la directora del CEIP Sant Vicent, Inés Tomás Agustí, que ens conte l’experiència del centre a la Primavera Educativa que s’ha celebrat este cap de setmana, i on més de 100.000 alumnes, pares i professors, de tota la Comunitat Valenciana, han posat en comú les seves experiències. Açò és el que ens conta Inés Tomás de l’experiència del Sant Vicent:

La Comunitat d’Aprenentatge CEIP Sant Vicent Ferrer de Llíria va participar, el dissabte 13 de maig, en la primavera educativa compartint en l’IES el Carme la seua experiència en la implementació de les diferents actuacions educatives d’èxit. Aquest centre és pioner en el desenvolupament de projectes d’innovació educativa dintre de la xarxa de centres de comunitats d’aprenentatge.

Un grup de diferents persones d’aquesta comunitat educativa (alumnat, familiars, voluntariat i professorat) exposaran el seu parer i la seua participació en aquest projecte:

Loles, mare voluntària: «és important treballar en grups interactius perquè disminueix la competitivitat, genera solidaritat i els ensenya a respectar-se al mateix temps que augmenten molt els seus aprenentatges dins del grup».

Mireia, alumna de d’Educació Primària: «l’amistat neix per mitjà de la col·laboració en els grups interactius».

Rafa, pare: » con la transformación social que se está desarrrollando dentro del centro, lo que se pretende es alcanzar algún día la transformación social en el municipio a través de la educación«.

Maria, mare voluntària: «yo acabo de llegar al municipio este año y voy por la calle y me saludan los niños, las niñas, sus familiaresy para mi hijo también es muy importante verme colaborando en el centro… nosotrros los familiares estamos en contacto en la escuela desde dentro y tenemos un sentimiento muy fuerte de pertenencia a esta comunidad».

L’exposició va resultar tot un èxit, amb nombroses felicitacions per part de membres d’altres comunitats educatives, els quals expressaren que per a ells el CEIP Sant Vicent Ferrer és un referent a seguir en la implementació de les actuacions educatives d’èxit, per la seua trajectòria, pels seus resultats educatius i pel rigor científic en el que es duen a terme aquestes actuacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here