Elles Dones convida a la Gal·la Literària amb un vídeo poètic

Elles dones organitza una gal·la literària amb motiu del dia del llibre. Serà el pròxim dia 22 d’abril a les 19.00. Amb motiu d’esta Gal·la han realitzat un vídeo molt emotiu, on conviden a tots i totes a què s’acosten a l’edifici multiusos per participar de l’esdeveniment poètic-musical: «II Gal·la dones i literatura».

Un vídeo que ha preparat la realitzadora Cristina Vergara, que en si mateix ja és un acte poètic. I més, si tenim en compte, que la protagonista és Paquita Rams, poeta i veïna de Llíria de 83 anys i el seu poema «Homenatge a l’arbre de l’avinguda dels Furs». Un arbre formós i frondós, que tantes històries de joves i majors ha escoltat al llarg dels anys. Com ella diu, històries inconfessables i vides compartides.

Una crida, emotiva per unir totes les generacions de dones, jóvens i majors, al voltant de la poesia i la literatura amb motiu de la Setmana del llibre. Una bona ocasió per donar a conèixer escriptores femenines, com la nostra benvolguda poeta, Paquita Rams. Un acte que a més, estarà amenitzat pels músics del Conservatori de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here