Amaya Valdemoro i la jove Sílvia Monedero, la gratitud de l’esport

amaya-video

Sílvia Monedero, és una jove jugadora de l’equip femení del CEB Llíria. Des de sempre ha tingut un referent femení al món del bàsquet: Amaya Valdemoro, la primera jugadora espanyola que ha arribat a jugar a NBA, considerada la millor lliga de bàsquet, a més de ser membre de la selecció nacional des de sempre.

Fa unes setmanes, era l’aniversari de Sílvia, i les companyes i pares de Sílvia es varen posar en contacte a través de les xarxes socials amb esta gran jugadora. «No esperàvem que s’implicarà tant, però li va gravar un vídeo felicitant-la, i clar Sílvia estava la mar de contenta, no podia deixar de plorar de la il·lusió, era el seu ídol» ens conta un dels pares que va tramar tota esta felicitació.

L’emoció la va embargar quan va vore el vídeo, i Sílvia li ha volgut donar les gràcies amb aquest vídeo, i una cistella. La Veu de Llíria ha volgut compartir amb tots, este vídeo tan emocionant, i felicitar a esta jove jugadora. Perquè l’esport té estos moments de gratitud.

https://www.facebook.com/AmayaValdemoro/videos/10154052464118436/

Amaya Valdemoro, compartia el video de Silvia en les xarxes socials: «Hola a todos os dejo esta pequeña sorpresita que me han mandado el Escola Basket lliria. Mandé un vídeo de felicitación a una de sus jugadoras Silvia Monedero, dos de sus compañeras querían darla una sorpresa cumpleañera y he recibido este detallazo».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here