El PSPV de Llíria diu Sí al pacte de Sánchez amb C’s

pspv-seu
Facebook: PSPV-PSOE de Llíria

Els militants socialistes de tota Espanya estaven avui cridats a votar – ja siga a les urnes de cada agrupació o de manera telemàtica prèvia inscripció – per ratificar el pacte d’investidura de Pedro Sánchez amb Ciudadanos, encara que la consulta no és vinculant. En total, estaven cridats 190.000 militants, dels quals 14.000 s’han inscrit per realitzar el seu dret al vot per Internet.

L’agrupació de Llíria també ha realitzat la votació al respecte i els militants de Llíria han donat el seu vistiplau a l’acord entre el PSOE i Ciudadanos, amb 20 vots a favor, 7 en contra i una abstenció. Tanmateix, estos resultats es corresponen, únicament, als vots introduïts a les urnes i no s’inclouen els vots telemàtics dels militants de Llíria.

Encara que el PSOE sols ha arribat un acord ferm d’investidura amb la formació de Rivera, la pregunta a la qual han respost els militants socialistes d’Espanya és bastant oberta: “El PSOE ha alcanzado y propuesto acuerdos con distintas fuerzas política, para apoyar la investidura de Pedro Sánchez a la presidencia del Gobierno. ¿Respadas estos acuerdos para conformar un gobierno progresista y reformista?”

El debat d’investidura començarà el pròxim el dimarts 1 de març i la primera votació es realitzarà el dimecres 2 de març. Si, com sembla, Sanchez no aconsegueix la investidura es produirà una segona votació el divendres 4 de març. De moment, el PSOE sols compta amb el suport de Ciudadanos per a la investidura de Pedro Sánchez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here