Paco Aigües, nou president de la Banda Primitiva de Llíria

aigues-president-clarin

Paco Aigües és, des d’avui, el nou president de la Banda Primitiva, després de la celebració de la Junta General Ordinària que s’ha celebrat aquesta mateixa vesprada. Una volta conclosa, la legislatura i, sense cap candidatura alternativa, Paco Aigües ha sigut nomenat nou president de la societat. El seu projecte és una combinació del continuisme amb la renovació, amb un 50 % de membres de la Junta Directiva que continuen i un 50 % nous.

En finalitzar els punts del dia de la Junta Ordinària, amb una participació poc massiva dels socis – sols han acudit unes 150 persones -; el nou president s’ha dirigit a tots els assistents, en una intervenció en què ha qualificat de “transició tranquil·la” l’etapa que hui comença. A més, ha destacat que els esforços de la nova Junta Directiva se centraran a continuar la disminució del deute econòmic i en la celebració del segon bicentenari de la societat, que tindrà lloc en el 2019. La nostra intenció és celebrar un any ple d’activitats, incloent la participació de la banda en el Certàmen Internacional de Bandes de Música de València»; on la banda no participa des del 2011, quan va aconseguir la victòria, en el 125 aniversari d’este concurs.

Amb l’arribada d’Aigües, s’acaba l’etapa de Vicent Faubel al capdavant de la societat, que ostenta des del 2014, quan Salvador Navarro va abandonar la presidència de la societat. Faubel ha volgut agrair a la seua Junta Directiva, als músics, directors i socis el treball que han fet, dia a dia, per la societat. I s’ha mostrat satisfet per haver aconseguit l’objectiu de “trobar un nou president per a la Banda Primitiva”.

La nova Junta Directiva, que encapçalada Paco Aigües, està formada per:

 • PresidentJuan Francisco Aigües Torres
 • Vicepresident 1° i relacions externesMiguel Ángel Puchol Peñarroca
 • Vicepresident de Banda: a elegir pels músics
 • Vicepresident de Banda Juvenil: Lluís Albert Veses
 • Vicepresident d’OrquestraJavier Falomir Pérez
 • Escola de Música: Presidència
 • Secretari GeneralCarlos López
 • Vicesecretària Asunción Barea Salado
 • Tresorer i depositariEnrique Santes Albarracín
 • Vocal d’arxiu i documentacióMiguel Pelegrí Verdeguer Agustí
 • Vocal coral i grup de teatre: Josep Vicent Albert Peñarrocha
 • Vocal del Teatre- Sala de Concerts: José Carpio Bort
 • Vocal de protocolMªAsunción Bañuls Cervera
 • Vocal de programació cultural Ángeles González Odriozola
 • Vocal d’audiovisualsMiguel Sancho Pérez
 • Vocal d’inventari i patrimoni: José Miguel Blesa Lafuente
 • Vocal d’actes socialsInmaculada Izquierdo Veses
 • Vocals musicals: a elegir pels músics de la banda

La resta de la Junta Ordinària s’ha produït sense incidents, amb una única intervenció d’un soci en precs i preguntes, que ha instat a la retirada de la placa commemorativa de la inauguració del nou edifici de la seu social, on figura el nom de Serafín Castellano, implicat en casos de corrupció. Es trata d’una mesura que l’Ajuntament de Llíria portarà a terme, després de la moció aprovada en l’últim plenari.

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here