Un cap de setmana ple de bàsquet

junior basketDissabte a la vesprada el CEB Llíria s’enfronta a El Pilar de València amb el seu pivot Nicolás Boscafiori com a figura central. Serà a les 18.00 al Pavelló Pla de l’Arc. L’equip edetà intentarà retrobar-se amb la victòria després de dos derrotes consecutives.

A més de l’equip sènior, hi ha molt de basquet tot el cap de setmana. El nostre col·laborador Javier Badenas, ens fa un repàs de tots els partits que es poden gaudir dels equips inferiors del Club, tant a la secció masculina com a la femenina.

Comencem amb les xiques:

El Junior Femení Preferent disputa aquesta setmana el seu primer partit en la segona fase, després de quedar primeres de grup en la primera fase i ara lluitaran per pujar a autonòmic. Jugaran contra el CB Sagrado Corazón, el dissabte a les 18.30, en el pavelló CP José Senent de Massarochos.

L’equip cadet, entrenat per Norberto, disputarà el seu partit dissabte a les 17.00 en el Pavelló Vell, front al Mislata per continuar en la imbatibilitat que hi han aconseguit en aquesta fase, ja que porten 3 partits guanyats i cap sense conèixer la victòria.

Passem a la secció masculina:

El Cadet B, disputarà el seu tercer partit de Zonal, contra l’Aldaia A, el diumenge a les 10.00 al Pavelló Vell de Llíria, per aconseguir una necessària victòria que els done vida en aquesta fase per a pujar a Preferent.

El Cadet A, després de caure per 24 a la pista del campió del grup B, en el seu tercer partit de Preferent, L’Alfàs del , quallant un bon segons temps remuntant diferències d’inclús 32 punts, s’enfronta al València Bàsquet B, amb molta il·lusió d’aconseguir la seua primera victòria en la segona part de la temporada, a la màxima categoria de la Comunitat Valenciana. I damunt ho fan al Pavelló Vell, una pista la qual els rivals ha de costar-los derrotar l’equip edetà. El dissabte a les 12.00 al Pavelló Vell el Cadet A intentarà aconseguir la seua primera alegria de la segona fase.

Junior A: l’equip dirigit per Jorge Gutiérrez tractarà d’aconseguir una victòria i a poc a poc col·locar-los on es mereixen, el lloc més alt de la classificació de Preferent. Aquesta jornada, visitaran el Jose Veral, on jugaran enfront del Fertiberia Port de Sagunt, dissabte a les 16.00 hores. Els nostres ja saben el que es derrotar a l’equip del nord de la província de València, ja que en l’anada els van derrotar per 88-20.

Moltíssima sort a tots els equips i Força Llíria!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here