Reaccions crítiques del PP i Compromís-Move davant el cas Aigües

reme-paco

Un decret firmat per l’alcalde Manolo Civera va deixar sense competències a l’edil socialista Isabel Aigües, com va informar en exclusiva La Veu de Llíria. Una nova crisi dintre del govern socialista, que no ha passat desapercebuda per a la resta de partits polítics de l’oposició. El PP i Compromís-Move s’han mostrat crítics amb l’Equip de Govern de Civera, a través de dues notes de premsa, en què han mostrat la seua opinió sobre la remodelació de competències dels regidors que promulgava el decret del passat divendres.

Reme Mazzolari, portaveu del PP, creu que “la nova crisi del govern municipal del PSPV deixa a Llíria a la vora del precipi”. Ella considera que “és lamentable la situació que està patint Llíria, amb un Govern fracturat i amb un alcalde incapaç de portar el timó, mentre els assumptes importants del municipi queden en un segon pla”.

Per altra banda, ha considerat que aquesta situació sols aporta inestabilitat i debilitat institucional i exigeix a Civera i el seu equip que aposten pel “diàleg i l’enteniment”. Mazzolari lamenta que Llíria haja començat el 2016 igual que va acabar el 2015: “amb escàndols institucionals que posen en tela de juí la credibilitat municipal”.

La inestabilitat i l’exigència del diàleg també estan presents en la nota de premsa enviada per l’antic soci de govern del PSPV, Compromís-Move. La coalició ha qualificat el govern de Civera de “poc transparent i un tant caciquil” i considera que és “una mostra de poc talant i empatia amb la resta de companys de l’Equip de Govern”.

A més, la formació de Paco García aprofita l’ocasió per a fer saber que la seua formació ha intentat redreçar la situació: “Hem oferit col·laboració i hem alçat ponts als companys socialistes per tal de poder recompondre un govern de progrés i aprovar els pressupostos del 2016”. Asseguren, per mitjà de la nota de premsa, que la resposta dels socialistes ha sigut el silenci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here