Els alevins del CEB Llíria en el TopBasket

alevi-ceb-lliria

(Javier Badenas) L’equip Aleví del CEB Llíria, de Nacho Rodilla, ha disputat aquest pont un torneig a Sabadell, el TopBasket. L’escola de bàsquet edetana ha estat convidada, des de prou anys enrere, i els xiquets han estat a terres catalanes del 5 al 7 de desembre.

La primera jornada del torneig es presentava complicada amb partits enfront del Jac Sants, on el resultat va ser de 68_53 a favor dels catalans. La jornada del dissabte continuava, i els edetans s’enfrontaren a la Penya. Els nostres varen competir però els de Badalona van acabar guanyant el partit per 48-70.

La jornada del diumenge començava amb victòria del CEB Llíria enfront del ICL Manresa 45-32 i concloïa amb el gran partit dels nostres enfront de l’Unicaja de Màlaga que va acabar amb un 51-32 a favor del Llíria.

L’última jornada, els edetans s’enfrontaven a l’equip de Donostia «Easo» però els de Nacho Rodilla no han aconseguit la victòria, amb un resultat de 40_47 per als del País Basc.

Sense cap dubte, l’equip que ens representava en Sabadell haurà defès a la perfecció el nom de la nostra ciutat. Enhorabona xics i a seguir treballant!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here