El cònsol de França visita l’Ajuntament de Llíria

reunion-consulL’Ajuntament de Llíria ha tingut aquest matí una visita una mica especial: la del cònsol de França a València i Castelló Pablo Broseta. El representat francés ha mantingut una reunió amb Manolo Civera, alcalde de la capital del Camp de Túria al seu despatx a l’edifici renaixentista Ca la Vila.

Aquesta reunió, poc més d’una setmana després dels atemptats de Paris, ha servit per a tractar temes de col·laboració institucional en camps tan importants com els de la seguretat i atenció als ciutadans francesos, així com el desenvolupament d’accions i projectes turístics. Sobre tots aquests temes, Manolo Civera i Pablo Broseta han establert els objectius i han traçat les línies a seguir.

L’encontre també ha servit perquè el primer edil del municipi edetà li traslladarà al cònsol les condolences i la solidaritat de Llíria al poble francés en aquests dies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here